Refurbishing of a 1850 village house

The mandate was to open and modernize spaces while retaining the traditional spirit of the house and bringing light inside it. 

Optimization of the design of the staircase by reorienting it and embedding bookshelves and a  logs' space in it 

The sitting-room, where color puts its 'buddhist-like' mark, opens on turn into the kitchen, creating a warm atmosphere (sofa: Ligne Roset)

Open and modernized kitchen: we dare an aubergine custom-made glass, highlighted by a champagne colour for the cupboards

Création d'une master bedroom: L'abattage de la cloison permet de construire une salle de bains dans la chambre à coucher

Creation of a master bedroom by tearing down the separation wall, allowing to build a large bathroom in it (bathtub: Victoria & Albert ... with mountain view!) 

Guestroom, the only one without a view: we therefore recreated a seaside atmosphere there. 

Copyright @ 2019 - Véronique Addor Web Conception

 

addor design

décoration d'intérieurs

route de la Trossière 4

CH - 1091 Grandvaux

+41 21 799 35 37

interiors@addordesign.ch

Télécharger la vCard